scumpim o pulă.

necenzurat…. (de adevar)…

Parazitul Proletar

Am observat că toate produsele care se scumpesc în preț se ieftinesc în calitate. E un soi de invers proporțional, sau cum era asta la matematică? Îi atribuim valoarea noastră și-i scădem valoarea proprie. Dacă o țin tot așa produsul ajunge o non-valoare scumpă. Dar despre valori o să vorbim noi altădată, azi vreau să vorbim despre pâine și despre frații basarabeni.

Au scumpit pâinea. Sau vor s-o scumpească. Treaba e că oricum n-ar fi prețul ei a crescut, iar calitatea e tot mai proastă. Țin minte în copilărie mâncam o pâine pe care bunelul, sau tata, o rupeau cu mâinile și ea se desfăcea așa gustos, nu pot să vă explic imaginea asta, sper să vă amintiți cum era pâinea aia, aproape ca pâinea coaptă de mama, sau de bunica.

Azi toată pâinea, sau aproape toată, mai ales Franzeluța, se sfărâmă. Ori e treaba în drojdie, sau aluat, sau…

Vezi articol original 473 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Despre Dinu

nu-s geniu al poeziei nu pot reda tot ce-aş dori de aceea îţi voi spune: “Te rog, nu mă ciopli” nu-s bun la complimente ci doar la fapte tari ba chiar şi indecente dar bune de pahar ar spune unii: "nu-s bun pentru nimic… sunt bun pentru nimic" dar mă arunc în toate mă-mpiedic, mă ridic nu pot să merg prin lume cu capul aplecat şi mulţi mă cred adesea că sunt un apucat nu pot mocni o viaţă ca un cărbune stins şi, fie, ard în pară cum ard şi-acum în vis nu-s geniu-al poeziei şi nu-s aşa cum vrei sunt o insectă, care trăiesc în flori de tei...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: