CONSTATĂRI din „Bălţi-le moldave”… (Lumea vede!)

AIE, ca şi precedentele guvernări, a comis gafe serioase şi nu pe parcursul guvernării doar, ci chiar odată cu lansarea sa. Cel mai grav este că gafele sunt parte a acordului de guvernare.

Pentru a percepe calitatea guvernării nu este suficient să urmăreşti doar clounada din parlament sau „valurile ministeriaşilor”. Cel mai bine se observă ce tip de guvernare avem după nivelul celor plasaţi în funcţii, atât de sus în jos, cât şi invers. Mai ales în teritoriu.

Anume aici, ne dăm seama că aşteptările noastre de-a avea parte de-o guvernare democratică, necomunistă au eşuat, când în funcţii importante apar personaje ca în loteria Moldovei. Metaforic spunând: bile roşii vopsite în alb.

Un alt indiciu al infantilismului AIE este desfăşurarea referendumului la care toţi erau preşedinţi. Plus la toate şi includerea unui prag de validare a acestui referendum a dus la un eşec total. Aceasta a fost a doua palmă dată electoratului pro-democrat.

Pot să enumăr multe alte pozne ale guvernării, comise până în prezent cu riscul de-a plictisi lumea… Lumea vede!

Oricum, mai există o şansă: restructurarea lanţului de guvernare de sus în jos şi invers…

sursa imagine: voxpublica.realitatea.net

Anunțuri

Despre Dinu

nu-s geniu al poeziei nu pot reda tot ce-aş dori de aceea îţi voi spune: “Te rog, nu mă ciopli” nu-s bun la complimente ci doar la fapte tari ba chiar şi indecente dar bune de pahar ar spune unii: "nu-s bun pentru nimic… sunt bun pentru nimic" dar mă arunc în toate mă-mpiedic, mă ridic nu pot să merg prin lume cu capul aplecat şi mulţi mă cred adesea că sunt un apucat nu pot mocni o viaţă ca un cărbune stins şi, fie, ard în pară cum ard şi-acum în vis nu-s geniu-al poeziei şi nu-s aşa cum vrei sunt o insectă, care trăiesc în flori de tei...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: